Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πάντος Παναγιώτης, Υποψήφιος με τον Νώντα Δημητρίου

Ο Παναγιώτης Α. Πάντος κατάγεται από τις Αφίδνες Αττικής και γεννήθηκε το 1962.  Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, του Τμήματος Επιχειρησιακής Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τμήμα Ηλεκ­τρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολο­γιστών.
Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Τοπογράφων-Παρατηρητών, το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού, το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ, το Σχολείο Τακτικών Αξιολογητών Κατευθυνόμενων Βλημάτων της Ελλάδος και την Σχολή Τακτικών Αξιολογητών Αντιαεροπορικών Μονάδων του NATO  (NATO  SCHOOL GBAD OPERATIONS TACEVAL) στο Oberammergau της Γερμανίας.  Ομιλεί Αγγλικά.
Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ.   Εθνικός Αντιπρόσωπος της ΔΠΒ/ΓΕΣ  την περίοδο 2000-2007 στο NATO Maintenance and Supply Agency/ Hawk Logistics Management (NAMSA/HLM).
Χειρίσθηκε επί πολλά έτη εξειδικευμένα θέματα των ΕΔ, ως ειδικός σύμβουλος στην επιτροπή Αξιολόγησης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), για το σύστημα αυτοπροστασίας ICMS-2000 του αεροσκάφους Mirage-2000, ως μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης για την αναβάθμιση του συστήματος κατευθυνόμενων βλημάτων “HAWK” Phase-III,  ως συντονιστής της ειδικής επιτροπής του ΓΕΣ παρακολούθησης – υλοποίησης της σύμβασης   εκσυγχρονισμού του  συστήματος “HAWK” σε Phase-III. Συμμετείχε ως μέλος, στην Διακλαδική επιτροπή σχεδίασης Αεράμυνας του ΓΕΕΘΑ.  Πρόεδρος της ειδικής επιτροπής του ΓΕΣ παρακολούθησης – υλοποίησης της σύμβασης προμήθειας του αντιαεροπορικού συστήματος ASRAD HELLAS/STINGER.
Του έχουν απονεμηθεί όλα τα παράσημα και οι διαμνημονεύσεις που προβλέπονται για τον βαθμό του και επιπλέον “Εύφημη Μνεία” από τον ΥΕΘΑ για την επίδοση της Ελληνικής Αποστολής στην ετήσια βολή βλημάτων “HAWK” στο ΠΒΚ (υψηλότερος Μ.Ο. βαθμολογίας από ιδρύσεως μονάδων “HAWK” σε χώρες του ΝΑΤΟ) και 2 φορές  “Έπαινος” από τον Αρχηγό Στρατού για την επίδοση Πυροβολαρχίας σε βολή βλημάτων “HAWK” στο ΠΒΚ.  Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Οικιστών Ιπποκράτειου Πολιτείας και ασχολείται ενεργά με τα θέματα του οικισμού και της ΔΕ Αφιδνών.  
Το μήνυμα του Παναγιώτη Α. Πάντου για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενεργός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες»:  Συμμετέχω και στηρίζω την προσπάθεια του Νώντα Δημητρίου για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής την προσεχή πενταετία 2014-19, για το έργο του στον Αυλώνα και τις ρεαλιστικές, πρωτοποριακές προτάσεις του για το μέλλον του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου